| M.D.E ile kadın KaDına [MeLtem-Derya-Enise] | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
~MéLody~ Admin
Mesaj Sayısı : 241 Yaş : 26 Nerden : evDen xD İş/Hobiler : BiLgiSayar/öĞrenCi Lakap : MeLoDy hangi hayvan? : Kedi Köpek Kayıt tarihi : 14/11/08
| Konu: M.D.E ile kadın KaDına [MeLtem-Derya-Enise] Cuma Kas. 28, 2008 3:06 pm | |
| Derya: Evet hanımlar beklediniz dert keder ölüm programı geldi cattı M.D.E ile KADIN KADINA Enise: Meltem: Ayhh nikah şekerleriniz geldi ayooll sory bu izdivaçta vardı Derya: evet evet Enise: önemLi deiL takıL sen Meltem: tmm abla Enise: aferin program bitti bb Meltem: cok uzun oldu bu masallah Derya: yani cok uzun oldu Enise: baya hemde kes yarısını Derya: neyse ciddi olun lan programa devam Meltem: neyse tmm ben Deryaya soru sormak istiyorum Derya: buyur bacım Enise: sor sor sor cevap eti Meltem : Naber ? Enise: oha bu nasıL soru Derya: bu soruyu Eniseye yöneltiyorum Enise: çok zor Meltem : genel bi soru Derya: yani Meltem: tabiki herkes merak ediyo yani naber Derya cvp ver cvppppp Enise: ver ver ver Derya: iyiyim tatlım şekerim cicim bicim senden anebr (naber demeye calısıyorum) Meltem : iyi saol evet Enise haydi sor bakalım birimize bisi Enise: naber naber nabe naber* eko verdimde Meltem: Derya: Enise: Sorum derin deniz e pardon deryaya Meltem : AySerter: Deryayım ben derin deniz kim haddini bil be Enise: Derya ****** mı ? Derya: evet kesinlikle. Enise: doru cvp Meltem : bravaa soğutucu kazandın Derya : Ben Melteme bir soru sormak istiyorum Meltem: ama ben cvp vermek istemiyorum Derya: vercen lan Meltem: iyi be asarım keserim vs. tmm Derya: Meltem bugün neden burdasın Enise: Sanane Meltem : O benim sorunum Enise: evet çık dışarı Derya: Meltem : ben sana niye gerizekalısın diyormuyum Deryacım Enise: Çünkü bu soruyu Deryaya soran gerizekaLıdır Derya : Neyse kanalda teknik bir arızadan dolayı programımız yarıda kesilmektedir. Biz yokken birbirinizi kesin , kavga çıkarın , her türlü iğrenç seyleri yapın ki bize haber cıksın Herkese kötü günler dileriz . ||||| RekLamLaRrRrRrR ||||| KirLenmek GüzeLdiR 2. SayfaDa Devamm
En son ~MéLody~ tarafından Paz Kas. 30, 2008 1:56 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
duyqu
Mesaj Sayısı : 20 Yaş : 26 Nerden : bursa/gemlik İş/Hobiler : ögrencİ:( Lakap : şeker hangi hayvan? : köpek,tavşan, hangi şarkıcı? : hepsi grubu,yalın,şebnem ferah Kayıt tarihi : 20/11/08
| Konu: Geri: M.D.E ile kadın KaDına [MeLtem-Derya-Enise] Cuma Kas. 28, 2008 3:41 pm | |
| | |
|
| |
~MéLody~ Admin
Mesaj Sayısı : 241 Yaş : 26 Nerden : evDen xD İş/Hobiler : BiLgiSayar/öĞrenCi Lakap : MeLoDy hangi hayvan? : Kedi Köpek Kayıt tarihi : 14/11/08
| |
| |
&merve&hande&
Mesaj Sayısı : 58 Yaş : 27 Nerden : gemlik İş/Hobiler : her alan Lakap : inek hangi hayvan? : köpek hangi şarkıcı? : yalın Kayıt tarihi : 24/11/08
| Konu: Geri: M.D.E ile kadın KaDına [MeLtem-Derya-Enise] C.tesi Kas. 29, 2008 8:47 pm | |
| harika ya bayılıom sana 40 yıl düşünsem bunu yazamam | |
|
| |
~MéLody~ Admin
| Konu: Geri: M.D.E ile kadın KaDına [MeLtem-Derya-Enise] C.tesi Kas. 29, 2008 9:51 pm | |
| - &merve&hande& demiş ki:
- harika ya bayılıom sana 40 yıl düşünsem bunu yazamam
saol ama ben bunu kendim uyDuRmadm kii .. gerçekten enise ve derya diye arkadaşlarımla yazdımm | |
|
| |
&hande& Admin
Mesaj Sayısı : 140 Yaş : 27 Nerden : gemlik İş/Hobiler : değişiyor Lakap : yeşil gözlü canavar hangi hayvan? : köpek hangi şarkıcı? : yalın-shakira-avril-ricky martin-arda kural Kayıt tarihi : 14/11/08
| Konu: Geri: M.D.E ile kadın KaDına [MeLtem-Derya-Enise] Salı Ara. 02, 2008 3:20 pm | |
| am yineden süper aşkm senin ,gibi:D:D:D:D | |
|
| |
&hande& Admin
Mesaj Sayısı : 140 Yaş : 27 Nerden : gemlik İş/Hobiler : değişiyor Lakap : yeşil gözlü canavar hangi hayvan? : köpek hangi şarkıcı? : yalın-shakira-avril-ricky martin-arda kural Kayıt tarihi : 14/11/08
| Konu: Geri: M.D.E ile kadın KaDına [MeLtem-Derya-Enise] Salı Ara. 02, 2008 3:20 pm | |
| ayy keşke 2. sayfa açılıverse:D | |
|
| |
~MéLody~ Admin
| |
| |
&hande& Admin
| Konu: Geri: M.D.E ile kadın KaDına [MeLtem-Derya-Enise] Salı Ara. 09, 2008 11:28 am | |
| evt
A Ç I L 2. S A Y F A A Ç I L | |
|
| |
~MéLody~ Admin
| |
| |
&merve&hande&
Mesaj Sayısı : 58 Yaş : 27 Nerden : gemlik İş/Hobiler : her alan Lakap : inek hangi hayvan? : köpek hangi şarkıcı? : yalın Kayıt tarihi : 24/11/08
| Konu: Geri: M.D.E ile kadın KaDına [MeLtem-Derya-Enise] C.tesi Ara. 27, 2008 6:30 pm | |
| | |
|
| |
&merve&hande&
| Konu: Geri: M.D.E ile kadın KaDına [MeLtem-Derya-Enise] C.tesi Ara. 27, 2008 6:30 pm | |
| açıl be hadi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa | |
|
| |
&merve&hande&
| Konu: Geri: M.D.E ile kadın KaDına [MeLtem-Derya-Enise] C.tesi Ara. 27, 2008 6:33 pm | |
| | |
|
| |
&hande& Admin
| Konu: Geri: M.D.E ile kadın KaDına [MeLtem-Derya-Enise] Çarş. Ara. 31, 2008 4:01 pm | |
| | |
|
| |
&hande& Admin
| Konu: Geri: M.D.E ile kadın KaDına [MeLtem-Derya-Enise] Çarş. Ara. 31, 2008 4:02 pm | |
| açıl ikinci sayfa açıl nan | |
|
| |
| M.D.E ile kadın KaDına [MeLtem-Derya-Enise] | |
|